Virker bakterierne på alle?

– nej men de virker på mig!

Før jeg startede med at bruge bakterierne
Efter jeg have taget bakterierne

Hvem kan de gavnlige bakterier hjælpe?

Jeg tror ikke mine gavnlige bakterier er den perfekte løsning til alle, og der er nogen der slet ikke vil have nogen egentlig effekt med dem. Bakterierne virker fra tarmen, så hvis de problemer du ønsker hjælp til ikke starter i tarmen, så vil du nok ikke mærke nogen forskel. Bakterierne er ikke skadelige, men bare spild af dine resourcer.
Når det er sagt så må jeg sige at bakterierne virker på forbløffende mange. 7 ud af 10 af de der har testet dem har oplevet gavnlig effekt.

Jeg har samlet en masse data fra de første runder af forsøg med testpersoner. Det eneste der er sikkert er, at jeg ikke kunne forudsige ud fra symptomer, hvem der får effekt og hvem der ikke gør. Mange gange tænkte jeg selv, at denne person ud fra givne oplysninger, nok slet ikke ville have nogen effekt. De havde også prøvet andre probitiske produkter uden effekt så hvorfor skulle mit være anderledes?
Men det virkede! Nok fordi mit er langt stærkere ( flere CFU) end de andre produkter i handlen.
Hvis du har fødevareintolerancer, utæt tarm eller hudproblemer er det sandsynligt at du kan få effekt af bakterierne.Hvis du er i tvivl så findes der virkelig meget spændende data derude på det vilde internet og jeg vil anbefale dig at google dig lidt frem. Du er også altid velkommen til at kontakte mig så vil jeg meget gerne rådgive om brugen af gavnlige bakterier, og om det er en god ide for lige netop dig.